christmas-simple.jpg 

Kedves Olvasóim! 

Köszönöm a sok támogatást, biztatást, amit kaptam tőletek az elmúlt hónapokban a meséimet illetően. Mivel mással hálálhatnám ezt meg, mint hogy készítek egy különleges kiadást nektek. 

Hogyan is fog kinézni ez a különkiadás

- tartalmazni fog új meséket - olyan meséket, amiket valószínűleg nem fogok az interneten sehol (még itt a blogon sem) megjelentetni,  

- olvashatóak lesznek benne a régi kedvencek is

- illusztrációkat, kézzel készült képeket is teszek bele (már készülnek, láttam a vázlatokat. Nagyon jók lesznek! :) ),

- a könyv végén pedig lesz egy kis receptgyűjtemény a kedvenc receptjeimből, melyek segítségével újra formába lendülhetsz az ünnepi nagy lakomázások után.

 

Máris mondom, hogyan juthatsz hozzá ehhez a különkiadáshoz, ami egy e-book lesz:

csak iratkozz fel a blog bal oldalán található regisztrációs űrlapon! Kérlek, hogy a jelentkezésedet legkésőbb december 20.-ig add le!

És ha megszeretted a Fűszermeséket, találd meg és lájkold a Facebook-on! :)

 

A könyveket december 24.- 25.- 26.-án fogom minden jelentkezőnek kiküldeni. Hogy ezzel még teljesebb legyen mindenkinek az ünnep. :) 

Szeretettel várom a jelentkezéseteket! :)

Szerző: fuszermesek  2012.12.02. 14:14 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuszermesek.blog.hu/api/trackback/id/tr854942871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása