DSC05327.JPGKedves Olvasóim!

Hálásan köszönöm, hogy rendületlenül olvassátok a fűszermeséket. 

Oka van annak, hogy számuk megcsappant az utóbbi időben. Először is az, hogy az élet elszólított a meseírás mellől és máshol kellett helytállnom.

A másik ok pedig az, hogy megcéloztam a könyvkiadást. Az új meséket már a könyvben szeretném megjelentetni. Ez egyelőre még gyerekcipőben jár, sokat nem is tudnék írni Nektek róla, de majd folyamatosan foglak tájékoztatni Titeket a fejleményekről. :)

De addig is: közeleg a húsvét és úgy döntöttem újra elérhetővé teszem a karácsonykor összeállított e-book-ot minden érdeklődő számára. Pár szót róla, aki még nem tudná, hogy mi is ez: egy elektronikus könyv, ami

- tartalmaz új meséket - olyan meséket, amiket valószínűleg nem fogok az interneten sehol (még itt a blogon sem) megjelentetni,  

olvashatóak benne a régi kedvencek is

illusztrációkat, kézzel készült képeket is tettem bele.

Máris mondom, hogyan juthatsz hozzá ehhez a mesegyűjteményhez:

csak iratkozz fel a blog bal oldalán található regisztrációs űrlapon! Kérlek, hogy a jelentkezésedet legkésőbb március 29.-ig add le!

Az a tervem, hogy húsvétkor e-mailben fogom kiküldeni a linket, amire kattintva majd le tudjátok tölteni a könyvecskét (PDF fájl lesz megint). 

Ezen kívül készült még egy meglepetés is Nektek húsvétra. :) Érdemes lesz velem tartanotok! 

Addig is legyenek szép napjaitok! :)

 

 

Szerző: fuszermesek  2013.03.11. 22:53 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuszermesek.blog.hu/api/trackback/id/tr155128772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása